but-doc  Ştim să vă ascultăm  Mulţi vă spun ca sunt cei mai tari din e-parcarea firmelor importatoare, sau că sunt numărul 1 din Sud-Estul Europei sau că sunt cei mai buni. Şi o fac până la saturaţie........ Asemenea afirmaţii nouă ne displac profund şi de aceea nu vă vom minţi cu astfel de sloganuri, cu fraze fără acoperire în realitate.

   Noi vă spunem că ştim să vă ascultăm. Ne intereseaza ce gândiţi, cum gândiţi, cum planificaţi o nouă măsurare, ce aspecte ale unei determinări sunt mai importante pentru dumneavoastră, ce variante aveţi în vedere atunci când  pregătiţi un experiment sau atunci când doriţi să îmbunataţiţi rezultatele unei măsurări pe care o faceţi în mod curent.

   Noi dorim să construim o relaţie în care să găsim tihna să ne gândim împreună pentru a stabili ce accesorii şi mai ales ce modele de aparate vă sunt necesare pentru atingerea scopului analitic şi pentru optimizarea muncii din laboratorul dumneavoastră. 

    Profilul firmei noastre este cel de import de aparatură, accesorii si  materiale pentru laboratoare de chimie din institute de cercetare, universitati, industrie, de mediu, de ape, etc.

   De-a lungul anilor am stabilit relaţii comerciale excelente cu mai mulţi furnizori din Comunitatea Europeană, majoritatea lor fiind chiar producători.  

  
Ca reprezentanţi în România ai unora din furnizorii noştri ni se pun la dispoziţie materiale documentare cu informaţii foarte utile, in plus faţă de caracteristicile detaliate ale aparaturii., cum ar fi aspecte teoretice sau metode de analiză descrise detaliat. Asemenea informaţii se găsesc mai ales în submeniul "Câteva aspecte teoretice"

   Vă rugăm să selectaţi domeniile care vă interesează şi să  navigaţi până veţi găsi informaţiile dorite. Dacă nu le găsiţi, vă rugăm să ne contactaţi  la adresele sau la numerele de telefon din submeniul "Cum ne găsiţi" .