Despre noi

Andreescu Labor & Soft - experienţă de peste 20 de ani pe piaţă


Mulţi vă spun ca sunt cei mai tari din e-parcarea firmelor importatoare, sau că sunt numărul 1 din Sud-Estul Europei sau că sunt cei mai buni. Şi o fac până la saturaţie... Asemenea afirmaţii nouă ne displac profund şi de aceea nu vă vom minţi cu astfel de sloganuri, cu fraze fără acoperire în realitate.

Noi vă spunem că ştim să vă ascultăm. Ne intereseaza ce gândiţi, cum gândiţi, cum planificaţi o nouă măsurare, ce aspecte ale unei determinări sunt mai importante pentru dumneavoastră, ce variante aveţi în vedere atunci când pregătiţi un experiment sau atunci când doriţi să îmbunataţiţi rezultatele unei măsurări pe care o faceţi în mod curent.

Noi dorim să construim o relaţie în care să găsim tihna să ne gândim împreună pentru a stabili ce accesorii şi mai ales ce modele de aparate vă sunt necesare pentru atingerea scopului analitic şi pentru optimizarea muncii din laboratorul dumneavoastră.

Profilul firmei noastre este cel de import de aparatură, accesorii si materiale pentru laboratoare de chimie din institute de cercetare, universitati, industrie, de mediu, de ape, etc.

De-a lungul anilor am stabilit relaţii comerciale excelente cu mai mulţi furnizori din Comunitatea Europeană, majoritatea lor fiind chiar producători.

 

ANDREESCU LABOR & SOFT SRL
RO 10931138, J40/8346/1998
Str. Leonida I. 13, București 020555, sector 2
Tel: +0741 038 830, andreescu@labor-soft.ro

Copyright © 2017 Andreescu Labor & Soft SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel