Potentiostat OrigaStat OGS 100

Înapoi
Cod: OGS100

Potentiostat - Galvanostat, Masurare de impedanta


Potentiostat galvanostat OrigaLys OGS100


OrigaStat e 100 este în acelaşi timp galvanostat, potentiostat, măsoară impedanta, posedă un controler al vitezei pentru electrodul rotativ, agitator magnetic şi stand de măsurare. Având intrări pentru un senzor de temperatură sau pentru un electrometru, OrigaStat poate realiza măsurători specifice unui pH-metru, ionometru sau chiar unui titrator. Sistemul poate controla o gamă vastă de periferice, precum pompe, balanţe, cuptoare, biurete pentru reactivi, schimbător de probe sau băi termostatate.


Softul OrigaMaster 5 cu interfaţă USB, prezintă, în plus faţă de metodele uzuale, o programare grafică a secvenţelor, posibilitatea rulării buclelor condiţionale, teste în cicluri, inserţia unei ecuaţii matematice, permite pornirea unui aparat periferic şi comenzi de pornire/oprire de la unităţi externe.
OrigaStat, cu intrările sale logice combinat cu OrigaMaster 5 şi instrucţiunile sale de pornire/oprire pentru unităţile periferice, formează un sistem automat complet pentru aplicaţii electrochimice.


Aplicaţii


Sistemul compus din aparatul OrigaStat şi softul OrigaMaster este ideal pentru studiul


Mai multe informații

ANDREESCU LABOR & SOFT SRL
RO 10931138, J40/8346/1998
Str. Leonida I. 13, București 020555, sector 2
Tel: +0741 038 830, andreescu@labor-soft.ro

Copyright © 2017 Andreescu Labor & Soft SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel