Simulink

Înapoi
Cod: L-Smlk-Sxxx

Simulink este un mediu pentru simulare multi-domeniu si design pentru sisteme dinamice si incorporate. Ofera un mediu grafic interactiv si un set personalizabil de librarii care permit proiectarea, simularea, implementarea si testarea unei varietati de sisteme pentru comunicatii, procesarea semnalelor, procesare video si procesare de imagine.


Aplicatiile optionale extind programul Simulink pentru multiple domenii de modelare, si ofera instrumente pentru design, implementare, verficare si validare.
Simulink este integrat cu Matlab, oferind acces imediat la o gama larga de instrumente care va permit dezvoltarea de algoritmi, analiza si vizualizarea simularilor, personalizarea mediului de modelare, si definirea semnalelor, parametrilor si datelor de test.


Functii principale


Biblioteci vaste si expandabile
Editor grafic interactiv pentru construirea si administrarea diagramelor bloc.
Abilitatea de a administra scheme complexe prin segmentarea modelelor in ierarhii de componente de design.ModelExplorer permite navigarea, crearea, configurarea, si cautarea semnalelor, parametrilor, proprietatilor si codului generat asociat modelului


Mai multe informații

ANDREESCU LABOR & SOFT SRL
RO 10931138, J40/8346/1998
Str. Leonida I. 13, București 020555, sector 2
Tel: +0741 038 830, andreescu@labor-soft.ro

Copyright © 2017 Andreescu Labor & Soft SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel