Spectrometrul portabil Belec Compact Port HLC

Înapoi
Cod: MH-110-0006

 


Belec Compact Port HLC (Hybrid Low Carbon) este cel mai mic spectrometru de genul sau de pe piata. Masuratorile sunt realizate cu sondele de scanteiere speciale iar rezultatele sunt afisate pe ecran instantaneu. Sondele de scanteiere pot fi usor schimbate intre ele datorita conectorului de sonde special. Ulterior, instrumentul nu necesita o recalibrare astfel incat operarea acestuia poate fi reinceputa imediat.


Ceea ce ce până acum nu era posibil decât cu spectrometre mari de laborator, acum devine realitate și cu spectrometre mobile - cu modelul hibrid unic, dezvoltat de inginerii dela firma Belec : modelul Compact Port HLC. Flexibilitatea combinată cu precizia cea mai înaltă: senzori digitali de calitate ridicată (CCD) acoperă întreg domeniul spectral și fac astfel posibilă selectarea consecventă și fără compromis a liniilor spectrale.
Detectorii analogi (fotomultiplicatori) realizează pentru anumite elemente, cum ar fi carbonul, o perfomanță unică în ceea ce privește precizia și limita de detecție.


Caracteristici:  • Performante ridicate;


Mai multe informații

ANDREESCU LABOR & SOFT SRL
RO 10931138, J40/8346/1998
Str. Leonida I. 13, București 020555, sector 2
Tel: +0741 038 830, andreescu@labor-soft.ro

Copyright © 2017 Andreescu Labor & Soft SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel